Informatie

Zit je ook soms met je handen in het haar wanneer je hoort praten over mediawijsheid of geïntegreerde ICT-opdrachten? Met Wijze Mediaklassen geven we concrete lessen waar leerlingen actief aan de slag gaan met media. Die lessen zijn bovendien prima te kaderen binnen thema’s voor taal, wero of sociale vaardigheden.

De mediaklassen richten zich in de eerste plaats naar alle leerlingen uit Vlaamse scholen met een specifieke focus op kansarme leerlingen in Oost-Vlaanderen en op lager onderwijs. Het project focust op lager onderwijs, maar we kunnen ons voorstellen dat leerkrachten uit de eerste graad van het secundair ook graag zo’n Wijze Mediaklas organiseren op school.

We brengen laptops, fototoestellen, videocamera’s en of iPads mee naar je klas en geven een workshop naar keuze van een halve tot hele dag. Mocht je interesse gewekt zijn na het bekijken van het aanbod, neem dan zeker contact op met de projectcoördinator.

Heb je interesse? Op onderstaande manier verloopt de reservatie van een workshop Wijze Mediaklassen. (Klik om te vergroten.)

 

 

Comments are closed.